Officieel TRAXXAS Dealer en Service shop
RC Auto's GRATIS verzending binnen Nederland
Webshop en Winkel
Goed bereikbaar, midden in Nederland
Betaalmethoden

Betaalmethoden

Betaalmethoden – Michael’s Hot Rod RC Shop

 

Betaal veilig en snel via de door jou gekozen manier:

Ideal
Je kan veilig en vertrouw betalen via je eigen bank door middel van Ideal. Als je een bestelling plaatst kun je dit aangeven. Na de bevestiging van je bestelling wordt je automatisch doorgestuurd naar de pagina van je eigen bank. Hier kun je veilig en vertrouwd de betaling kan voldoen. Is de betaling gelukt krijgen wij gelijk een melding en kunnen wij je bestelling gereed maken.

Paypal
Je kan ook kiezen om via Paypal te betalen. Als je een bestelling plaatst kun je dit al aangeven. Na de bevestiging van je bestelling wordt je automatisch doorgestuurd naar de pagina van Paypal. Hier kun je veilig en vertrouwd de betaling voldoen.
Is de betaling gelukt krijg jijzelf maar ook wij gelijk een bewijs van betaling en kunnen we je bestelling gereed maken.

Directe bankoverschrijving
Je kan zelf je bestelling overmaken. Je krijg na je bestelling een factuur van je bestelling.
Vermeld altijd je order en/of factuur nummer bij je betaling.
Onze bankgegevens zijn:
Michael de Groot inzake Michael’s Hot Rod RC Shop
ABN-AMRO
NL77 ABNA 0812 5613 84 

Contant
Wanneer je de bestelling wilt afhalen is het mogelijk contant te betalen. Tevens is betalen met PIN bankpas of credit card of contant mogelijk in de winkel. Nadat je de bestelling hebt afgerond maken wij je bestelling gereed. Dan nemen wij contact met je op en maken we graag een afspraak zodat we weten wanneer je langs komt. Wij willen graag voorkomen dat er niemand aanwezig is wanneer je langs komt.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »