Nieuw betaal met "in3" vanaf € 150,-
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten !
Kies voor in3 bij het afrekenen
De No Prep Drag Race Auto

De No Prep Drag Race Auto

De No Prep Drag Race Auto

Een auto die voldoet aan de eisen voor No Prep Drag Racen is meestal gebaseerd op de Traxxas Drag Slash, de Traxxas Slash 2wd (VXL), aangevuld met Traxxas, Poline en Hobbywing onderdelen, de Losi 22S No Prep Drag Car of de Team Assosiated DR10.

 

Je kunt de auto zelf samenstellen en bouwen, of een roller of complete NPRC auto laten bouwen door Michael's Hot Rod RC Shop.

Wat heb je nodig; een auto met handzender en ontvanger (zonder tsm), een 2s LiPo accu en oplader.

De auto welke als basis dient voor een NPRC Drag Race auto kan bv; een Slash 2wd of een Bandit zijn. De Slash 2wd moet smaller gemaakt worden dmv Bandit draagarmen om binnen de body te passen. De Bandit moet verlengd worden tot de wielbasis van de Slash.

Het chassis word voorzien van een body en banden van Proline.

Wil je in de Stock klasse rijden, behoud je de Traxxas 12T motor en de Traxxas XL-5 Motorregelaar, dmv de overbrenging te veranderen, kun je hoge snelheden realiseren.

Wil je in de onbeperkte NPRC klasse rijden, voorzie je de auto van een brushless- of sensored brushless- combo van Hobbywing.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »