LET OP; HELAAS IS WEBSHOP EN WINKEL GESLOTEN
U KUNT NIET MEER BESTELLEN
Wij gaan verhuizen...

MG - 13 / May / 2023

Wij gaan verhuizen...

Beste RC-liefhebber,

 

Michael’s Hot Rod RC Shop gaat verhuizen!

Na ruim vijf jaar gevestigd op de Bergweg, gaan we verhuizen. Per 1 september 2023 vind je ons op de Panweg 4 te Zeist.

In 2018 heeft Michael zijn bedrijf opgericht onder de naam Michael’s Hot Rod RC Shop, en de deuren geopend op de Bergweg te Zeist.

Bron: Street Rodder Magazine

“Een hot rod is een oldtimer (meestal uit de jaren 30), die wordt omgebouwd tot een showwagen. Veelal wordt een hot rod niet uitgerust met een motorkap, waardoor de motor te zien is. Ze worden ook vaak laag tegen de grond gezet en kunnen hoge snelheden behalen. Hot rods zijn vooral populair in de VS, waarvoor soms klassieke auto's worden gebruikt die dan worden voorzien van V8-motoren met superchargers. De Dutch Hot Rod Association organiseren het Nederlands kampioenschap dragracing. De meest gebruikte wagen om een hot rod van te maken is de Ford Deuce van 1932. Deze is dan ook het symbool van de hot rods.” Bron: Wikipedia.

- 2018 -

Michael is uit enthousiasme voor de hobby begonnen met de winkel en webshop en een tiental auto's en een handvol onderdelen. Al snel lag de focus op het merk Traxxas, vanwege het brede aanbod en de hoge productkwaliteit. Traxxas is een Amerikaans bedrijf en produceert verschillende RC auto’s en RC boten, waaronder crawlers, buggy’s en trucks in diverse schaal groottes; van 1/18 tot en met 1/5, voornamelijk off-road, maar ook on-road. Door de jaren is het aanbod verhoogd en verbreedt, inmiddels hebben we nu bijna alle elektrische RC auto modellen van Traxxas op voorraad en ook bijna alle bijbehorende onderdelen en accessoires.

- 2019 -

Alle klanten, ‘vrienden van de winkel’, vrienden en familie maken het tot één groot succes, sinds 2020 hebben Hermann en Simon zich bij het bedrijf gevoegd en dragen ook zij bij aan de ontwikkeling van het bedrijf. Zo ook groeit onze voorraad aan auto’s, onderdelen en accessoires ieder jaar. Om verder te kunnen groeien en uit te breiden, hebben we meer ruimte nodig. We gaan dan ook verhuizen naar ons nieuwe pand aan de Panweg 4 te Zeist.

Tot eind juni is het pand in gebruik door TWC van Dijk, de scooter/bromfiets winkel van Zeist. Het nieuwe pand is groter en recentelijk geheel gerenoveerd. In juli en augustus zullen er de nodige werkzaamheden plaatsvinden om het geschikt te maken voor ons. Op 1 september opent Michael’s Hot Rod RC Shop de deuren op de Panweg.

- 2020 -

Niet alleen is het pand groter, het product aanbod word groter en breder, de winkel is nog makkelijker te bereiken en je kunt gratis parkeren en ook voor de deur. We zijn overdag geopend, maar ook vier keer per week ’s avonds geopend en natuurlijk op Zaterdag. In de nieuwe winkel is er nog meer RC plezier te zien en te beleven! Of de RC modelbouw wereld nu helemaal nieuw voor je is, of je hebt al jaren ervaring, graag nodig ik je uit! Je bent welkom!

- 2021 -

Met ingang van Vrijdag 1 september 2023 is ons adres:

Michael’s Hot Rod RC Shop

Panweg 4 - 3705 GD -  Zeist

www.rcmichael.nl

[email protected]

0648477590

Check onze website! Meld je aan voor de nieuwsbrief! Volg ons op de socials; Google, Facebook, Instagram! Hier vind je meer informatie over producten, de winkel/webshop, evenementen en natuurlijk de verhuizing.

- 2022 -

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »