TRAXXAS PREMIUM STORE & WEBSHOP
RC Auto's GRATIS verzending binnen Nederland
Webshop en Winkel
Goed bereikbaar, midden in Nederland
Nieuwe X-Maxx WideMaxx-set

20 / Dec / 2021

Nieuwe X-Maxx WideMaxx-set

Suspension kit, X-Maxx® WideMaxx®, black (includes front & rear suspension arms, front toe links, driveshafts, shock springs) TRX7895

Nieuwe X-Maxx WideMaxx-set

Ultieme bediening voor extreme prestaties

 

Een hardere, bredere houding

De Traxxas X-Maxx® zet de standaard voor extreem monstertruckplezier met een keiharde houding, brute kracht en ongeëvenaarde duurzaamheid. De WideMaxx®-kit bouwt voort op de al legendarische prestaties van de X-Maxx door de stand 60 mm te verbreden voor nog meer stabiliteit in de bochten. Breng je X-Maxx naar een hoger niveau met de WideMaxx-kit en bereid je voor op de ultieme expressie van Traxxas Tough™.

De X-Maxx WideMaxx set bevat verlengde versies van de extreem heavy-duty draagarmen voor een 2,36” (60 mm) bredere stand. De nieuwe armen zijn gemaakt van ons sterkste composietmateriaal en bieden net genoeg flexibiliteit om breken te weerstaan, zelfs bij koud weer. Vijf verschillende kleuropties maken maximale aanpassing van uw X-Maxx mogelijk. Nieuwe schokveren met een snelheid van 1.346 vervangen de standaardveren voor optimale handlingprestaties. Bredere ophangingsverbindingen en stalen aandrijfassen maken het pakket compleet en de doordachte techniek van de X-Maxx maakt de installatie snel en eenvoudig.

Verwacht medio Januari 2022

Snelkoppeling naar de X-Maxx WideMaxx set

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »