TRAXXAS PREMIUM STORE & WEBSHOP
RC Auto's GRATIS verzending binnen Nederland
Webshop en Winkel
Goed bereikbaar, midden in Nederland
Nieuw 2021 Drag Slash | Traxxas (94076-4)

Michaels's Hot Rod RC Shop - 24 / Apr / 2021

Nieuw 2021 Drag Slash | Traxxas (94076-4)

Snelheid. Kracht. Prestatie. Innovatie. Binnenkort zul je ze op een nieuwe manier ervaren met de Chevrolet C10 shortbed met groot raam uit 1967 op het Drag Slash-chassis.

Coming Soon from Traxxas, The Drag Slash Chevrolet C10 (94076-4)

.

Teaser: Traxxas Drad Slash

Snelheid. Kracht. Prestatie. Innovatie. Dit zijn de kenmerken van elk Traxxas-model en een onverslaanbare combinatie voor opwinding op het gebied van radiobesturing. Binnenkort zul je ze op een nieuwe manier ervaren met de Chevrolet C10 shortbed met groot raam uit 1967 op het Drag Slash-chassis. Het is veel meer dan een schuine streep voor op straat; de C10 Drag Truck is anders dan al het andere in de scène zonder voorbereiding. Het is een combinatie van innovatieve lineaire snelheid en prestaties, uitstekend schaalrealisme en de legendarische veelzijdigheid en duurzaamheid van de wereldberoemde Slash met enkele grote nieuwe verrassingen. Het is een machine die is ontworpen om op het hoogste niveau te presteren en die zo is uitgerust dat elke coureur, op elk vaardigheidsniveau, met vertrouwen kan racen en plezier kan hebben in snelle ritten - op straat of op de strip.

Meer details over de Traxxas Drag Slash komen binnenkort - zorg ervoor dat u zich hiermee aanmeldt voor het laatste nieuws

Update:

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »