TRAXXAS PREMIUM STORE & WEBSHOP
RC Auto's GRATIS verzending binnen Nederland
Webshop en Winkel
Goed bereikbaar, midden in Nederland
De Nieuwe Ford Bronco van Traxxas

02 / Aug / 2021

De Nieuwe Ford Bronco van Traxxas

Born Wild: de Ford Bronco TRX-4-replica uit 2021

Ford Bronco 2021

Born Wild: de Ford Bronco TRX-4-replica uit 2021

Trail-technologie uitgelegd en waarom de nieuwste TRX-4 zo goed werkt
Is de nieuwe Bronco de beste TRX-4 tot nu toe? Kan zijn! Elke TRX-4 zal een toppresteerder zijn op het parcours, maar de Traxxas-replica van Ford's gloeiend hete 4X4 blijkt een bijzonder grote hit te zijn bij offroaders overal. De Ford Bronco TRX-4-replicatruck uit 2021 ontketent extreme terreinprestaties met zijn beproefde portaalassen en onverslaanbare veelzijdigheid met op afstand bediende differentiëlen en snel schakelende High-Low-transmissie. Deze functies worden bekroond met maximaal gemak en realisme dankzij een geheel nieuw cliploos montagesysteem voor de carrosserie. Simpel gezegd, je krijgt een hoop vrachtwagens met de Bronco 2021. Laten we eens kijken wat deze nieuwe machine tot een extra speciale TRX-4 maakt.
Aanloop-, doorbraak- en vertrekhoeken
Het maakt niet uit hoe goed een 4X4 is gespecificeerd op het gebied van ophanging, kracht en banden, hij gaat niet te ver van de weg af zonder de juiste steile naderings-, vertrek- en oversteekhoeken. Als de voorbumper van uw vrachtwagen in de helling boort voordat de voorbanden zelfs maar het niveau bereiken, parkeert u gewoon voor die heuvel en klimt u er niet op.

Het TRX-4-platform houdt de batterij en motor zo laag mogelijk zonder afbreuk te doen aan de aandrijflijn of ophangingsgeometrie. De getrapte batterijlade kan ook een kleinere batterij in een nog lagere positie houden.

Het TRX-4-platform plaatst de motor achter de vooras in plaats van eroverheen, en centreert de transmissie zodat de motor en aandrijflijn zo laag mogelijk in het chassis kunnen zitten zonder de ophangingsverbindingen of aandrijfassen te hinderen. De batterijlade is gecentreerd in het chassis voor een gelijke verdeling van het gewicht langs de hartlijn van het chassis, en de lade heeft een verzonken positie waardoor u de truck op een 2-cel of 3-cel compacte 1/16-schaalbatterij kunt laten rijden. De kleinere batterij bespaart gewicht en de lade houdt dat lagere gewicht nog lager in het chassis voor een extra laag zwaartepunt, zonder afbreuk te doen aan de bodemvrijheid. De Bronco-replica-carrosserie uit 2021 helpt ook om het zwaartepunt van de truck te verlagen dankzij de lage motorkap en daklijnen.

Ervaar zelf de Traxxas TRX-4 2021 Ford Bronco!

Vanaf heden verkrijgbaar in de winkel, en vanaf half augustus ook online beschikbaar.

Michael's Hot Rod RC Shop RCMICHAEL.NL

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »